Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Egy barátomtól kaptam ezt az üzenetet, amit most közzé teszek hitem szerint. Olvassátok el figyelmesen.

A DÖNTÉS A TIETEK LESZ, AZ EREDMÉNY MINDENKIÉ.

 

Én, Anna, egy döntésre kérlek fel!

Két anyagot olvastam ma az interneten, amiből az egyiket mindenképp szeretném továbbítani Neked, és szeretném, ha elolvasnád. Ez az anyag kb. a 7. oldalon kezdődik (A Földönkívüliek szólnak a Föld bolygó lakóihoz címmel), ha nincs türelmed mindazt elolvasni, ami előtte van (mi van előtte?egyrészt egy 2008.október 14-ei, amerikai esemény beharangozása lilával szedve, másrészt pedig a közelmúltból származó tények szintén lilával szedve, amelyek földönkívüli civilizációk létezését dokumentáló rádióadást taglalnak, a youtube-on is felellhetően dokumentált rádióadásaiból), arra kérlek Téged, legalább a 7. oldalon található, élénkkékkel szedett kommentárt az utána következő üzenethez, illetve FŐKÉNT az utána következő, fekete színnel szedett üzenetet (egészen a dokumentum végéig tart) olvasd el, mert – nem viccből mondom – segíthetsz Te, személyesen, és egyedül csak Te  - egy döntés meghozatalával a jelenleg oly sok szenvedést átélő emberiségnek és Föld bolygónak.

Ha hitelesnek érzed ezt az üzenetet, továbbíts, amennyi embernek csak gondolod és tudod.

Az üzenet végén az emberben belül felvetődött kételyekre is adnak válaszokat, ezeket élénkkékkel szedtem szintén.

A Föld nevében köszönöm, ha elolvasod, és elgondolkozol rajta!

 

Anna

 

Az  anyagot éppen ma kaptam, és a földön kívüli magasabb rendű társainkról és egy lehetséges külső beavatkozásról, segítségről, annak tudatos kéréséről szól.
Ezzel az üzenettel kapcsolatosan fontosnak tartom, hogy bárki bárhogy is dönt az olvasás után, nagyon jól gondolja meg.
Nem kell gyorsan dönteni, még akkor sem, ha sürgetést érzünk az anyagból. Nyugodtan lehet (és kell is) gyanakodni, mert az üzenetet küldők nem fedik fel a kilétüket, amely tény, ugyebár nem túl bizalomgerjesztő.

Amennyiben egyébként bizonytalanok vagyunk egy ilyen vagy bármilyen más fontos döntésben, és aggódunk, hogy biztosan hasznos-e számunkra, akkor azt javaslom, hogy mindig mondjuk el magunkban a következő megerősítést:

„Kizárólag csak akkor választom/kérem a következő……..-t (energiát, döntést, hatást, stb.), amennyiben számomra ez a legmagasabb isteni szándéknak megfelel. Így legyen, Ámen!”

Egy rövid idézet a hosszú, második anyagból:

„Mindenki, aki olvassa ezeket az információkat, meg kell értse, hogy ezen üzenet terjesztése, és a benne található tanácsok alkalmazása lesz és marad (a látszatokon túl) az A SZILÁRD TÁMPONT, amit mindig használni kell a megfelelő pillanatban, míg mi, a ti testvéreitek, akik a világegyetem valóságának egy bizonyos létsíkjában létezünk, AZ EMELŐRÚD HOSSZÚ KARJA leszünk és maradunk mindig, AMELY TÖBB FÉNYÉV TÁVOLSÁGRA NYÚLIK KI, amelynek segítségével ti a Föld bolygó új szintre emelésének alkotóivá váltok a világotokban való jóindulattal teli megjelenésünk következtében, amelyre oly nagy szükség van itt.”
Azok kedvéért, pedig akik hülyeségnek tartják az UFO-kat, meg a magasabb dimenziókat, és általában mindent, ami nem logikus és racionális, had mondjam el, hogy valami és minden attól racionális és/vagy logikus, hogy már létezik, vagy hozzá nagyon hasonló létezik.
Ez egy megdöbbentő felfedezés, ha valaki veszi a fáradtságot és belegondol.
A helyzet leegyszerűsítve az, hogy minden baromság, ami még nincs, mert egy teljesen új valami semmi ismert dologhoz sem hasonlítható, tehát lehetetlen.

A logika csupán az ismert, tanult dolgokból kialakított mérce.
Kár lenne elfelejteni, hogy rövid történelmünk során az egyedüli fejlődést kizárólag azoknak az embereknek köszönhetjük, akik felvállalták a logika és racionalitás rendszerének áttörhetetlenségét, és sokszor saját életük veszélyeztetésével küzdöttek eredeti gondolataik, felfedezéseik elfogadtatásáért.


Sok feltaláló és találmány sorsa elsőként a kigúnyolás, az ellehetetlenítés, az úgynevezett „tudóstársadalom” (amely a valódi tudományos fejlődés elsőszámú ellensége) keresztbeállása, majd, amikor már nyilvánvaló, hogy a találmány vagy új felfedezés megállja a helyét, jön a „tudóstársadalom” következő reakciója, a „Hát persze, nyilvánvaló, mindenki tudja, hogy ez így van!” hozzáállás.  

Szóval kedves hitetlenek, azt javaslom, hogy óvatosan a „logikussággal”, a „racionalitással” és a gúnyolódással! Nem kellene szétkiabálni saját korlátoltságunkat, elég teher az is, ha mi magunk tudunk róla.


Elsőként tehát jöjjön a Fény Szövetségének üzenete az október 14-i eseméyről.

Az üzenet itt is megtalálható a Youtube-on: http://www.youtube.com/watch?v=j_6V6I5x3T0

Vezetők, kormányzók, politikusok és a Föld minden embere számára…

Szeretnénk, ha tudomást szereznétek arról, hogy 2008. október 14-én, egy nagymérető űrhajó fog feltűnni az égen. Hajónk az USA több államban is látható lesz majd.


Az a döntés született, hogy minimum 3 napig a földi atmoszférájában maradunk.

Ebben az időszakban nagy nyugtalanság lesz tapasztalható a földi síkon. Bolygótok legmagasabb hatóságai megpróbálnak majd behatolni hajónk energiaburkába. Ez a biztonsági energiamező szükséges számunkra, mert úgy próbálják majd beállítani hatóságaitok a jelenlétünket, mintha veszélyt jelentenénk számotokra, tagadva, hogy szeretettel érkeztünk hozzátok.
 

TUDJÁTOK MEG, HOGY AZÉRT JÖVÜNK, HOGY SEGÍTSÜK VILÁGOTOKAT.

NEM HÓDÍTÁSI CÉLLAL ÉRKEZÜNK, NEM AZÉRT JÖVÜNK, HOGY KÁRT OKOZZUNK, ÉS BÁRMIT IS LEROMBOLJUNK.
AZÉRT JÖVÜNK, HOGY REMÉNYT ADJUNK NEKTEK.

Más bolygókról származó lények vagyunk, akik sok ezer éve készülnek azokra a napokra, amelyek előttünk állnak.
Azt kérjük, hogy minden lélek, aki ezt az üzenetet olvassa, fogadja szívébe az igazságot, amely benne rejlik. Mert szívetekben ott van a tudás, hogy ennek így kell történnie.
Sokan lesznek, akik tagadják majd jelenlétünket. Sokan tudni fogják majd, hogy igaz, ami történik. Bármely csoportba is tartozzatok, kérjük, hogy értsétek meg: megjelenésünk meg fog történni.


Lehetőséget adunk arra, hogy megörökítsétek a jelenlétünket, a hajót, amivel érkezünk. Nem lesz semmilyen kapcsolatfelvétel vezetőitekkel, mert ez alkalommal, csak meg szeretnénk mutatni nektek magunkat. Úgy gondoljuk, hogy ennyi kezdetnek elég lesz.

Minden módon megpróbálnak majd áthatolni a biztonsági energiamezőnkön, de minden próbálkozás sikertelen lesz.  
Addig, amíg nem tudjuk bizonyítani számotokra, hogy békével érkezünk, nem akarjuk, hogy látogatásainkról minden kiderüljön.TUDJÁTOK ARRÓL, HOGY EZ AZ ESEMÉNY CSAK A KEZDET.

A kormányotok és a médiátok majd megpróbál eltitkolni minket, de ez nem fog sikerülni. A médiának csak arra lesz esélye, hogy az igazságot mutassa be, mert mindenki láthatja majd, hogy mi történik.

Barátaink a Földön! Ne féljetek! Nagyon kérünk benneteket, hogy bízzatok bennünk. Azért jövünk, hogy közelebb hozzuk a végnapjait azoknak, akik rosszul bánnak veletek és bolygótokkal.  
Ha nem lépünk közbe most –ahogyan földi időtök szerint több ezer éve tervezzük--, akkor már késő lehet. KÉRJÜK, HOGY FOGADJATOK MINKET SZERETETTEL!


MERT EZ AZ, AMIÉRT ELJÖVÜNK HOZZÁTOK.

Az információ, amit a mozifilmekben, és más forrásokból kaptok, nem véletlen. Már hosszú ideje elültettük és öntöztük az IGAZSÁG magjait, a jelen napjaira készülve.

MERT VALÓBAN BÉKÉVEL ÉRKEZÜNK!

 Töltsétek meg lelketeket bizalommal ennek tudatában!

Testvéreitek vagyunk más birodalmakból a kozmoszban.
Technológiánk messze előrehaladottabb az általatok használtnál, és ezzel teljesen tisztában vannak bolygótokon a magas pozíciókban hatalmat gyakorlók. Így azt is tudják, hogy nem sok értelme van annak, hogy megpróbálják elhitetni veletek azt, hogy fegyverekre van szükség az elpusztításunkhoz.
Azon a napon, mikor megjelenünk, azt kérjük tőletek, hogy csak a szívetekre hallgassatok, és ne azokra, akik rendkívüli módon meg lesznek ijedve attól, hogy elveszítik hatalmukat.

 Mert már hosszú ideje, hogy világotok egy sötét felhőben él, amelyről legtöbben nem is tudtok. Ha megtudnátok, hogy mit rejtettek el előletek, megdöbbennétek, és nem hinnétek el.
Itt az ideje, hogy lelketek azzá válhasson, akik valójában vagytok.
Eljött a fátyol eltávolításának ideje.
Örvendezzetek, elérkezett az idő!

Tudni fogjátok, mert szívetek érzi majd az igaz okát látogatásunknak, a törekvést, hogy elhozzuk nektek a szeretet megértését.
Legyetek éberek és tartsátok szemeteket az égen és tartsatok szeretetet a szívetekben!
Mi, a Fény Szövetsége befejezzük üzenetünket, bátorítást és reményt adva nektek, amint megkezdjük ereszkedésünket világotokba.
Mindannyian azt választottátok, hogy itt legyetek ebben a felemelkedésben.
Szívetek szerint fogadjátok el ezt szeretettel vagy utasítsátok vissza félelemmel.
Lelketek legmagasabb lényege töltsön meg fénnyel, amint bátran haladtok előre utatokon!  

* * * * * * * * * * * * * * *


A Föld már több, földön kívüli civilizációtól származó rejtélyes üzenetet kapott

1977-ben egy ismeretlen eredetű üzenetet rögzített egy amerikai rádióteleszkóp. Egy másik szenzációs eset, amelyre a mai mapig sincs magyarázat, néhány hónappal később történt, amikor egy angol TV-állomás adását szakította meg 6 percre teljesen egy bizonyos Vrillon, aki az Ashtar galaktikus Parancsnokság tagjaként mutatkozott be.

1977. augusztus 15-én Jerry R. Ehman önkéntes asztronómus vett részt abban a SETI projektben, amely a „Nagy fül” nevű, az Ohio-i Állami Egyetem birtokában lévő rádióteleszkópot használta. Így tanúja lehetett annak, amikor egy rendkívül erős jelet érzékelt a rádióteleszkóp. A befogott jelről rögzített adatsort kinyomtatta, és bekarikázta azt a figyelemreméltó számsort, ami a rejtélyes jelet kódolta, és nem tudta visszatartani magát, hogy meglepetése jeleként oda ne írja ceruzával a dokumentum szélére: „Wow!”. Azóta egészen a mai napig, ez a csodálkozó felkiáltás (WOW!) lett az elnevezése az ilyen jellegű rejtélyes jeleknek.
Vajon ez egy emberi eredetű rádióinterferencia, vagy a (földönkívüli) testvéreinktől, más csillagokról származó intelligens rádióadásról van szó? Még semmi pontosat nem tudni ezügyben. Az asztronómusok kitartó kutatásai a mai napig sem tisztázták a „WOW-jel” eredetét, amelyet az azóta végzett kísérletek egyikében sem sikerült újra detektálni.


Jelenleg a kaliforniai (USA-beli) SETI Kutatóintézet Extra-Terrestrial Intelligence – Földönkívüli Intelligencia Kutatása) készül arra, hogy újrakezdje a kutatásokat, kifejlesztve ebből a célból egy rádióteleszkóp-hálózatot, amely az Allen Teleszkóphálózat (Allen Telescope Array – ATA) nevet kapta. Ez az újfajta hálózat több tíz parabolaantennából áll, mindegyik hatméteres ámérővel rendelkezik, egy olyan egységbe összekötve, melynek érzékenysége messze túlhaladja majd a már létező, Arecibo csillagvizsgálóban található legnagyobb parabolaantennáét is. Az ATA már 2007-ben működőképessé vált, 45 teleszkóppal, de csak három év múlva lesz befejezve, amikor is 350 teleszkóppal fog működni, egy nagy érzékenységű egységbe kötve. Ezen hír banalitásán túl megérthetjük, hogy egy ilyen irányú óriási befektetés azt mutatja, hogy azok, akik ezt a tervet elképzelték, sokmindent tudnak, és egészen biztosak más civilizációk létezésében, ha egyszer hajlandóak voltak hatalmas összegeket befektetni ebbe a gigantikus műszerbe.


„Hamarosan elindítunk egy projektet, hogy az ATA-t arrafelé irányítsuk, ahonnan egykor a WOW-jel jött, és hogy minél pontosabban ráhangoljuk ugyanarra a rezgési frekvenciára” – jelentette be Seth Shostak, a SETI kutatóintézet főasztronómusa. Noha az égnek ez a bizonyos részét számtalanszor kutatták már, az ATA újat fedezhet fel rendkívüli érzékenysége és sokkal nagyobb specifikus spektrális lefedése következtében.
Az 1977-ben bekövetkezett esemény óta az asztronómusok igyekeztek megállapítani, hogy az akkor befogott üzenet lehet-e földönkívüli eredetű. Az összes ellenőrzés ellenére sem találtak semmi rendellenességet a rendszerben, és azt a forrást sem jelölték meg, ami megmagyarázhatja ennek a több másodpercig tartó jelnek az erősségét és frekvenciáját. A látszaton túl, a „WOW-jel” az egyik legnagyobb rejtélye a földönkívüliekre „vadászóknak”, és a híres sorozat, az „X-akták” egyik jelenetének megihletője lett.
Maga Ehman azt nyilatkozta, hogy amikor először látta meg a „Nagy fül” által rögzített adatokat, eredetileg nem gondolta, hogy azok földönkívüli eredetűek lennének. „Az első reakcióm volt az, hogy odaírjam, hogy „WOW!”, és bevallom, nem vártam valami különlegesre. Akkor csupán csak azt tudtam, hogy még egy rendkívül érdekes valamit találtam, és arra gondoltam, hogy érdemes alaposabban kivizsgálni, miről is van és miről nincs szó.”
2007-ben, ezen esemény 30. évfordulója alkalmából, Ehman felújította a „WOW-jelről” szóló beszámolóját, ám következtetései ugyanazok maradtak: „Ezen jel titokzatos forrása továbbra is nyitott kérdés. Be kell ismernünk, hogy egyelőre nincs elegendő információnk. Nem vonhatunk le más következtetést, mint azt, hogy lehetséges, hogy ez egy földönkívüli civilizációtól származó jel.”

SZENZÁCIÓ
Ennek a „WOW-jelnek” az észlelése után néhány hónappal, az angol TV adását szakította meg hirtelen egy másik földönkívüli üzenet. 1977. november 26-án este dél-Angliában valami egészen meglepő történt. Egy, a Föld bolygón akkor még nem létező technológiát alkalmazva egy azonosítatlan hang szakította meg teljesen az Independent Television News TV-állomás adását, és első alkalommal intézett közvetlenül a nézőkhöz egy angol nyelvű, 600 szóból álló üzenetet. Ezen rejtélyes üzenet teljes hangrögzítése hozzáférhető a You Tube-on. Az illető hangüzenet pontosan 17 óra 10 perckor kezdődött, és körülbelül 6 percig tartott. Nagy-Británia egy kormányzati ügynöksége megpróbálta – sikertelenül – blokkolni az illető jelet. Hamarosan mind az illető TV-állomás, mind a Rendőrség több ezer telefonhívást kapott. Utólag a hatóságok háromszor kértek elnézést ezért a megszakításért, az üzenetet banális kalózadásnak vagy akár blöffnek titulálva, ám mindezzel együtt a „blöff” titokzatos eredetét a mai napig sem sikerült azonosítani. Azok számára, akik képesek átlátni a látszaton, ez a szempont a lehető legjelentőségteljesebb. Noha a szkeptikusok számára ez szokás szerint nem jelent semmit, azok számára, akik rendelkeznek intelligenciával és intiuícióval, szinte nyilvánvaló, hogy egy TV-adást akkoriban nem szakíthatott meg teljesen akárki. Ez egy igen megdöbbentő rejtély, és mivel az illető üzenet eleve úgy határozza meg magát, mint egy, a földönkívüliektől származó üzenet, arra a következtetésre jutunk, hogy ez valóban nem más, mint egy földönkívüli civilizációtól származó üzenet.
A következőkben olvashatjátok az 1977. novemberében közvetített üzenet teljes szövegét:
„Közöljük Önökkel, hogy most Vrillon szól Önökhöz, az Ashtar Galaktikus Parancsnokság képviselője. Több éven keresztül néhányan láthattak minket az égen, bizonyos fényjelenségek formájában. Szeretettel, békével és bölcsességgel fordulunk Önökhöz, ahogyan azt a bolygójukon, a Terrán élő többi testvérükkel is tettük. Azért jöttünk most, hogy figyelmeztessük Önöket fajuk és világuk sorsára, és bölcs tanácsot szándékozunk adni azért, hogy közölhessék fajtársaikkal, melyik az a legjobb út, melyet követniük kell, hogy ezáltal elkerüljék mind a világukat, mind az Önöket környező vilagokat fenyegető tragédiákat. Érdemes megtanulniuk, hogy szeretettel és bölcsességgel telve cselekedjenek, hogy részt vehessenek abban a nagy spirituális ébredésben, amelyre akkor kerül sor, amikor bolygójuk belép az új korszakba, a Vízöntő korba. Fajuk számára az átalukálosoknak ez az új korszaka a szeretet, jóindulat, nagy béke és fejlődés kora lehet, azzal a feltétellel, hogy az Önök vezetői, akiknek egy része az árnyékból irányít, tudatossá váljanak azon gonosz erőkre, melyek elhomályosítják jelenlegi ítélőképességüket.

Maradjanak nyugodtak és hallgassák figyelemmel mondanivalómat, mert lehet, hogy ez a lehetőség nem fog többször megismétlődni. Sok éven át tudósaik, kormányaik és katonai parancsnokaik figyelmen kívül hagyták figyelmeztetéseinket. Folytatták kísérleteiket az Önök által nukleáris energiának nevezett gonosz erővel. Az atombombák megsemmisíthetik a Föld bolygót, és akár az Önök testvérvilágaiban élő lényeket is egy szempillantás alatt. Az atomenergia-rendszerek hulladékanyagai az elkövetkező több ezer évre mérgezik meg bolygójukat. Mi, akik Önöknél sokkal hosszabb ideig követtük a fejlődés útját, már rég felfedeztük, hogy ez az atomenergia mindig az élet ellen irányul. Nincs békés alkalmazása. Kutatását és alkalmazását azonnal meg kell szüntetniük, különben a megsemmisülést kockáztatják. Haladéktalanul fel kell adniuk az összes baljós, pusztító fegyverzetüket. A konfliktusok és háborúk ideje a múlttá kell, hogy váljon. Jegyezzék ezt meg, mert fajuk könnyedén elérheti a fejlődés új, magasabb szintjét, ha méltónak mutatkozik erre ISTEN színe előtt. Már csak kevés idő maradt hátra, hogy megtanuljanak mindannyian szeretetben, békében és jóindulatban együttélni. Ezen a bolygón mindenütt léteznek már általunk ihletett kis csoportok, melyek erre tanítják Önöket. Ők azért vannak itt, hogy továbbítsák az Önök számára a születendő új kor bölcsességgel teli fényét. Önök szabadok elfogadni vagy elutasítani hiteles tanításaikat, de jegyezzék meg, hogy csakis azok, akik megtanulnak békében és szeretetben élni, kapnak kétségtelenül hozzáférést a spirituális fejlődés magasabb szféráihoz.
Vrillon szól most Önökhöz, az Ashtar Galaktikus Parancsnokság egyik képviselője. Tudniuk kell azt is, hogy számos álpróféta és álvezető létezik és tevékenykedik az Önök világában. Ők elveszik és aztán felemésztik az Önök energiáit – melyet pénznek neveznek – és aztán gonosz célokra használják azt, cserébe pedig végül csak szemetet adnak.
Akik felébresztették intuíciójukat és és jóérzésüket, azokat mély, isteni Önvalójuk könnyedén megvédi mindettől. Haladéktalanul tanuljanak meg figyelni a belső hangjukra, ami segít megkülönböztetni az igazságot a tévedéstől, lehetővé téve a konfúzió, a belső káosz és a hazugság elkerülését. Tanuljanak meg hallgatni erre az isteni hangra, ami mindannyiukban jelen van, és haladjanak a spirituális fejlődés útján kitartóan. Tudniuk kell, hogy több éven át figyeltük minden megtett lépésüket, miként Önök is megfigyelik az égen megjelenő járműveink fényeit. Most már tudják hogy mi itt vagyunk, és tudniuk kell, hogy több élőlény létezik a Földön és a Föld körül, mint amennyit az Önök tudósai hajlandóak elismerni.
Aggódunk Önökért, és ezért megteszünk mindent, ami tőlünk telik, hogy segísük fény felé vezető útjukat. Ne féljenek, és értsék meg, hogy tennivalójuk csak annyiból áll, hogy igyekezzenek megismerni és valóban megérteni Önmagukat, hogy harmoniában és szeretben éljenek bolygójukon, a Terrán. Mi, az Ashtar Galaktikus Parancsnokságtól, köszönjük most figyelmüket. Most elhagyjuk földi létezésük síkját. Legyenek áldottak a legfelsőbb szeretet és a kozmikus igazság nevében!”


A következőkben bemutatjuk annak a három üzenetnek az átíratát, melyekben a tévétársaság bocsánatot kért a program ezen váratlan, furcsa megszakításáért. Az első két üzenet az illető TV-állomás aznap esti fő híradójában hangzott el, míg a harmadikat éjjel az Independent rádióadó sugározta.

Első üzenet
„Tudomásunk van már arról, hogy az ország bizonyos területein tévénézőink a hangadás bizonyos megszakadását tapasztalhatták. Sajnálatunkat fejezzük ki, és minden lehetőt megteszünk ennek a problémának kezelésére.”
Második üzenet

„Mérnökeink a központban már erőfeszítést tesznek arra, hogy megtalálják az általuk „kalózadásnak” nevezett esemény forrását, amely kb. hat percig tartott az I.T.N. ma esti híradója idején. Berkshire és Hampshire területein élő nézőink a Hanningtoni TV-adó hatósugarában szembesültek már ezzel a problémával. Egy hangot hallottak, ami a TV-bemondó hangjának helyére lépett, és valami olyasmit mondott, hogy „Terra lakói, tegyétek le fegyvereiteket, ez egy üzenet az űrből”. Több ezer tévénéző telefonált ezután a Southern Television-be, a Rendőrségre és mihozzánk, az I.T.N.-be. A Tévéközvetítés Autonóm Központjának szóvivője a következőket nyilatkozta: „Ez az első ilyen jellegű incidens Nagy-Britániában”. A Winchester-i rendőrség nyilatkozata alapján többeket megijesztett ez az üzenet, és egy rendőrtisztnek ki kellett szállnia egy hölgy lakására, hogy megnyugtassa őt. Reméljük, hogy ez a híradó nem szakadt meg és mindannyiuknak kellemes estét kívánunk.”
A harmadik üzenet

„A Televízió Autonóm Központja nem tudja megmagyarázni azt a rejtélyes üzenetet, amely a Southern Television tévéállomás adását szakította meg. A mély és lassú hang elsősorban azt üzente, hogy „Az összes baljós fegyverzetet fel kell adni. Már csak kevés idő maradt hátra, hogy megtanuljanak békében és jóindulatban együttélni.” A TV-állomást pánikbaesett személyek telefonhívásai ostromolták, akik magyarázatot kértek a történtekre. Miképp az adásigazgató, John Ginnery állítja, az incidensnek több oka is lehet: „Nem vagyunk biztosak abban, hogy kalózadásról van szó. Csak azt tudjuk, hogy hangátfedés történt, és az így elhangzottakról nincs pontos rögzítésünk. Számos tanúvallomást kaptunk és sok telefonhívást. Nem tudjuk, mi történt. Az adásainkat nyilvánvalóan figyelik az operációs központban, de ez esetben nem észleltünk mást, csupán zörejt és a kép disztorzióját. Számos vallomást kaptunk az emberektől, de ismétlem, nem tudjuk, tulajdonképpen mi történt.” Indenpendent Radio News. 12 óra 6 perc van.”

 

A Földönkívüliek szólnak a Föld bolygó lakóihoz

 

Ez a földlakókhoz címzett terjedelmes levél, amely egy adott pillanatban jelent meg, nem tartalmazza a feladó címét. Jelenleg számos helyen megtalálható a Világhálón. A dokumentum hitelessége nem szavatolható. Amit első látásra elmondhatunk róla, mindössze annyi, hogy úgy tűnik, egy nagyon jó ötleten alapul, összefüggő és egységes gondolatvilágot tükröz, kifinomult hozzáértéssel íródott, ami különleges intelligenciáról és érettségről árulkodik. Ebben a fogalmazványban egy komoly előadást fedezhetünk fel, amely nem műszaki jellegű, de ugyanakkor tárgyilagos. A szöveg nem tartalmaz rasszista illetve etnikai természetű gondolatokat vagy sugallatokat, és a szerzőről elmondható, hogy kiváló ismerője az emberi nyelvnek és lélektannak, még akkor is, hogyha a nyelvtani szerkezet néhol eltér attól, amit megszoktunk. A szöveg legfontosabb tulajdonsága az, hogy hiányoznak belőle a túlbonyolított kifejezések, és a vallási vagy a new age áramlat sajátos zsargonjába tartozó szavak. Amint látni fogjátok, ez egy egyszerű és lényegretörő levél. Ezért én is továbbküldöm hozzátok, hogy „megvizsgáljátok“, és így kialakíthassátok a saját véleményeteket. Azért is küldöm el mindannyiótok számára, mert lehetséges, hogy ez a levél igaz. Az alapvető üzenete az, hogy az emberi civilizáció most egy súlyos válsággal szembesül, és nem képes megállni a zuhanásban, mivel ezt az összeomlást a jelenlegi társadalmi rendszer belsejében indították el. Hacsak meg nem állítják, akkor ez az összeomlás jelentős szakadást fog előidézni az emberiség szinte minden szintjén. Ezen a bolygón jelenleg egy, az egész Földre kiterjedő összeesküvés működik, amely már régóta használja a műszaki vívmányokat az emberiség mentális rabságba vetése érdekében, egy lerombolt és egészségtelen környezetben. Akik ezen az úton vezetnek bennünket, sokan szándékosan, rendelkeznek az össszes természeti forrás fölötti uralom nagy előnyével, és éppen ezért lehetőségük van arra, hogy hasznot húzzanak a rohamosan fokozódó egyensúlyzavarból és az emberi fajt fenyegető egyéb egészségtelen megnyilvánulásokból. Mindezeken túl, biztosak vagyunk benne, hogy sok ember fogja a szabadulás útját választani. Ezek az emberek akár túlsúlyba is kerülhetnek, ha MEGÉRTIK A JÓ DÖNTÉSEK HASZNÁT ÉS SZÜKSÉGESSÉGÉT. Annak érdekében, hogy bármit is tehessenek a rossz megfékezésére, egyesülniük kell és meg kell szüntetniük a félelmüket, az elszigeteltség érzését és a súlyos tudatlanságot a bolygón manapság végbemenő dolgok valódi arcát illetően. A levélben álló javaslat az, hogy mindegyikünk határozza el, hogy elérkezett az ideje a földönkívüliek tömeges megjelenésének a bolygónk égboltján. Különösen most, ebben a sorsfordító pillanatban, a földönkívüliek járműveinek nagy számban való felbukkanása jelentős mértékben segíthetné az emberiséget, hogy késedelem nélkül fellebentse az illúzió és a hazugságok fátylát. Ugyanakkor a földönkívülieknek ez a nagy számban való jelentkezése számos létkérdés dilemmáját tisztázhatná le, és egyben katalizátorként tudna működni, kiváltva egy sokkal jobb mentalitás megszületését abból a beteges társadalmi örvényből, amelyben, sajnos, benne vagyunk. A földönkívüliek ilyen tömeges megjelenése képes lenne haladéktalanul elvezetni az emberiséget egy következő fejlődési szakaszba. A levélben foglalt legfontosabb kérdés az, hogy azt választja-e mindegyikünk határozottan, hogy a földönkívüliek azonnal megmutatkozzanak ezen a bolygón? Azok a földönkívüliek, akik a jelek szerint megfogalmazták ezt a levelet, azt sugallják, hogy egy ilyen közvetlen érintkezés és bizonyos kulturális csereakciók kétségkívül lehetőséget teremtenének a legsúlyosabb akadályok leküzdésére, amelyekkel az emberiség jelenleg küszködik, mind a társadalom, mind pedig a művelődés fejlődése terén. A földönkívüliek azzal érvelnek, hogy, amennyiben akarjuk ennek a kapcsolatnak a létrejöjjöttét, akkor erre a mentális-érzelmi síkot előre fel kell készíteni, egy határozott szándék és egy választás kinyilvánítása révén. A beleegyezésnek, amelyet egy ilyen kapcsolattaremtésnek a tudatos várása követ, az egész bolygó szintjén kell megvalósulnia, különben fennáll annak kockázata, hogy félelemből fakadó tömeges reakció lép fel. Egy ilyen állapot lehetővé teszi az embertömegek manipulációját a titok homályában meghúzódó elit által, akinek a kezében összpontosul jelenleg a hatalom. A földönkívüliek arra utalnak, hogy egy telepatikus úton, világosan és határozottan kifejezett, erőteljes mentális szándék, amely ennek a levélnek az elolvasása nyomán kialakulhat minden egyes olvasóban, elegendő ahhoz, hogy jelezze a földönkívüliek számára, milyen irányba vezéreljék cselekedeteiket. Habár az utóbbi időben az Internet elterjedése egy egyetemes állandóvá vált, a földönkívüliek azt kérik, hogy, miután minden nyelvre lefordították, ez a levél késedelem nélkül jusson el a széles embertömegekhez, és az egész világ számára közvetítődjön. A földönkívüliek azt javasolják, hogy ezt a levelet az emberek továbbítsák egymásnak, akár kézről kézre adva is, ismeretlen okokból figyelmen kívül hagyva a médiában való közzétételének lehetőségét. A továbbiakban közöljük a szóban forgó levelet, amely valódi lehetőséget jelent számotokra, hogy lehetővé tegyétek a földönkívülieknek az összes földlakó színe előtti megjelenését, ami egyben egy erőteljes lökést jelent az emberiség fejlődésének egy sokkal jobb mederbe való terelése érdekében.

 

FOLYTATÁS A KÖVETKEZŐ OLDALON.

 

 

 

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólások megtekintése

Wanaf65

(Agewu94, 2018.06.30 12:42)

http://janahome.com.my/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=9951 http://techwarriorteam.ning.com/profiles/blogs/order-rosuvastatin-online-can-i-purchase-crestor-no-rx-required http://ceveplasakbiz.xlphp.net/index.php?qa=6204&qa_1=loxitane-10-mg-commander-acheter-loxapine-sur-site-serieux http://cqa.aaua.edu.ng/index.php?qa=1357&qa_1=farmacia-generico-sildenafilo-duloxetina-comprar-malegra http://social.chelny.online/blogs/1106/11765/fexofenadine-120mg-buy-how-can-i-purchase-allegra-guaranteed http://lifestir.net/blogs/post/59465 http://www.holidayscanada.com/blogs/338/10994/etoricoxib-90mg-comprar-en-farmacia-online-con-entrega-rapida http://barbershoppers.org/blogs/post/13766 http://jaktlumaczyc.pl/31501/farmacia-online-comprar-cefixima-receta-barato-estados-unidos http://soruanaliz.com/index.php/2627/order-retin-a-cream-01mg-online-cheapest-retin-a-cream-the-uk http://consuelomurillo.net/oxwall/blogs/post/51607 https://www.olliesmusic.com/blog/22385/order-estradiol-online-estradiol-for-women-buy-in-uk/ http://divinguniverse.com/blogs/post/44689 http://laguiadelasvegas.com/afiliados/blogs/post/19137 http://dmoney.ru/5800/azathioprine-o%26%23249-acheter-ordonnance-azathioprine-internet http://www.myindiagate.com/community/blogs/post/255719 http://lydlabs.ning.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-exelon-3mg-sin-receta-de-confianza http://snopeczek.hekko.pl/210362/alfacalcidol-comprar-farmacia-gastos-comprar-alfacip-oferta http://www.8dep.info/blogs/1023/7570/site-serieux-pour-commander-du-valacyclovir-achat-valtrex-medi http://www.holidayscanada.com/blogs/301/9139/ou-commander-clomiphene-en-ligne-clomid-100-prix-pharmacie

tax gambling losses deduction

(Terryapell, 2018.06.28 08:03)

downtown las vegas casino map free gambling cruise florida indian casino nice ca gambling wise gambling hotlines best way win casino slot machines best game to play at the casino hotel and casino puerto rico gambling metal chips casino party los angeles ca casino comment download free game no post concerts at winstar casino syracuse area indian reservation casino hotel riverboat gambling in shreveport la microgaming casino no

code bonus pour rome casino [url=http://games-kazino.ru/emulyatori-igrovie-avtomati-na-ra/6011-2016-09-12.php]игровые автоматы book of ra[/url] addiction compulsive gambling treatment [url=http://plus-vulkan.ru/plarium-slots-igrovie-avtomati/13777-2017-09-04.php]крейзи манки игровые автоматы скачать бесплатно[/url] aladdin hotel and casino vegas [url=http://kazino-faraon.ru/igrat-besplatno-v-igrovie-avtomati-besplatno-bez-registratsii-i-sms/14652-2017-11-14.php]когда закроются игровые автоматы в пензе[/url] pathological gambling addiction [url=http://plus-vulkan.ru/mobishara-na-golden-interstar/18193-2018-04-05.php]игровые автоматы популярные игры[/url] pocono resort casino [url=http://kazino-grand.ru/belatra-igrovie-avtomati-belatra-igrat-besplatno/7655-2016-12-08.php]игровые автоматы скачать бесплатно прямо сейчас[/url]

free downloadable casino slots games board control gambling mn casino movie red rock times las vages casino history tropicana casino las vegas nevada mirapex gambling addiction casino p.a green online casino casino rotterdam pokertoernooi riveara casino las vegas nv

hampton beach casino tickets [url=http://online-admiral.ru/sovetskie-igrovie-avtomati-pc-2009-rus/13928-2017-10-10.php]игровые автоматы для андроида скачать бесплатно[/url] hotel casino mesquite nv [url=http://bonus-kazino.ru/map103.php]заработок на бонусах в казино[/url] casino royale wallpapers free [url=http://kazino-faraon.ru/igrat-besplatno-v-igrovie-avtomati-besplatno-bez-registratsii-i-sms/16948-2018-03-06.php]игровые автоматы поиграть прям сейчас[/url] casino creek edmonton river [url=http://plus-vulkan.ru/igrovie-avtomati-s-dengami-na-schetu/17589-2018-03-09.php]форум игровые автоматы зависимость[/url] texas gambling abuse addiction information treatment [url=http://kazino-gaminator.ru/sergey-lemoh-kazino-slushat/11128-2017-05-30.php]игровые автоматы бесплатно ешки[/url]

golden poney casino oklahoma game of war fire age casino event gambling loss stories u.s.national gambling impact study commission casino in salamanca

Бронзовая пряжка

(DanielOvamn, 2018.06.25 16:17)

Такой известный в последнее время аксессуар, будто ремень, – неотъемлемый элемент гардероба, причем, точно женского, беспричинно и мужского. Ремни уже давно перестали выполнять только практичную занятие, то уписывать, поддерживать брюки: ныне этот побочный несет и эстетическую нагрузку и, более того, помогает представителям сильного и слабого пола создать законченный образ.
В этом разделе нашего интернет-магазина сумок и аксессуаров SumkaVip причина изделия представлены в широком ценовом диапазоне. Многообразие предлагаемых моделей позволит подобрать аксессуары словно к одежде в классическом стиле, так и почти джинсы. Особенность первых – небольшая ширина и строгая, без излишеств, пряжка. Вторые отличаются разнообразным декором, экстравагантностью и широким использованием дополнительных деталей.
Покупая <a href=http://gamexploring.altervista.org/showthread.php?tid=153373&pid=180499#pid180499>подкупать элитный ремень чтобы джинс</a> поместительный ремень из натуральной кожи, представителям сильной половины следует учитывать последние модные тенденции и руководствоваться собственным вкусом. По словам дизайнеров, выбирая кожаное изделие чтобы мужского костюма, лучше отдать отличие строгим и не больно броским моделям, ведь в данном случае ремень является второстепенным элементом гардероба. В гардеробе каждого мужчины должен фигурировать изрядно классических ремней и столько же – предназначенных для более свободного стиля в одежде.

лендинг яндекс директ

(GeorgeInfah, 2018.06.25 15:08)

агентства праздников как рекламировать услуги маркетинговые исследования как маркетинговая стратегия торговой сети фокстрот как рекламировать группу в контакте видео как убрать рекламы в гугл хром в настройках как получить документ об оплате яндекс директ открытые данные яндекс директ реклама пенотерма на строительных сайтах как прорекламировать флок бесплатная настройка google adwords co je google adwords аккаунт после чего рекламировать свою реферальскую ссылку привлекать еще заказ рекламы яндексе реклама интернете бесплатно подать рекламу на квитанциях реклама сайта новинок кино

реклама в интернете налог <a href=http://promo-control.ru/andrey-zolotarev-cpa-biznes-yandeks-direkt-urok-8/168-2016-01-09.php>реклама в интернет лекция</a> заказать рекламу в бизнес центрах и торговых центрах <a href=http://anger-promo.ru/vneshnyaya-internet-statistika-yandeks-direkt/16241-2018-03-16.php>как рекламировать салон дверей</a> как оплатить на яндекс директ <a href=http://contextfly.ru/reklama-kants-tovarov-v-stihah/5563-2016-11-20.php>реклама сайта вконтакте</a> промокод на яндекс директ 2014 <a href=http://funcon.ru/reklama-sayta-besplatno-razmestit/12512-2017-12-02.php>как настроить минус слова в яндекс директ</a> перри маршалл контекстная реклама которая работает читать <a href=http://firstcon.ru/400-server-unavailable-yandeks-direkt/8092-2017-04-11.php>реклама эротического сайта</a>

реклама концертов в интернете реклама пива в интернете кто будет следить интернет контекстная реклама xtv kexit интернет реклама наружная реклама показывает наибольшую эффективность относятся товары повседневного спрос как добавить объявление в архив яндекс директ реклама сайта на яндексе бесплатно контекстная медийная оплаченая реклама для сайта реклама товара презентация скачать бесплатно

ведение яндекс директ стоимость <a href=http://myprovector.ru/reklama-okon-phv-donetsk-donbass-internet/12077-2017-11-01.php>можно ли рекламировать</a> реклама на складских сайтах <a href=http://contexttrade.ru/joomla-yandeks-direkt/4162-2016-10-02.php>все о яндекс директ для сайта</a> в великобритании реклама доля интернета <a href=http://contextfly.ru/kontekstnaya-reklama-ot-a-do-ya-tatarkin/5457-2016-11-14.php>заказ рекламы на радио в харькове</a> как правильно рекламировать сервер <a href=http://promofarm24.ru/esli-zablokirovali-ploshadku-yandeks-direkt/4612-2016-09-24.php>в гугл хром всплывает реклама что делать</a> бесплатная реклама моего сайта <a href=http://context-battle.ru/kontekstnaya-spravka-chm-v-s/1266-2016-04-14.php>контекстная реклама для сайта дизайн</a>

урок-презентация по теме реклама товара реклама на сайтах по трудоустройству реклама в интернете агентства как поставить рекламу на своем сервере кс 1.6 новая реклама гугл хром 2012 смотреть фильм онлайн

Real xxx home videos or Teen sologirl models asian teens

(Jordanedex, 2018.06.24 07:17)

Two extremely hot teen sluts

Hairy Pits And Bus P1. Girl On Girl 550. Amateur Nude Girls In Beach Showing Pussy Nipple 25.
<a href=http://westeem.xyz/interracial/1827-teens-black-gurlz-etc.html>Teens black gurlz etc</a>

Forced deep blowjob freeones

Male Physical Examination Federico. All the best to you. Agron s sexuality has roots in the same work the powerful, war-like man who desires other men is likewise a trope thousands of years old.
<a href=http://respecta.xyz/toys/video-voyeur-adult-toy.html>Video voyeur adult toy</a>

Asian brides thailand find asian

Cindy Hope gets her hot and tight body under deep scrutiny. Watch her taking the massive jizzload in the end. Kinky amateur marianne riding her huge toy 07 00.
<a href=http://problemotion.xyz/outdoor/topic-504.html>How to have outdoor sex</a>

White girl made to eat black pussy

It can be assumed that Saeko s existential conflict manifests itself by cloaking her sadistic, malevolent, and violent nature with the facade of a well-mannered and cultured young woman. Sunamashi Kyojin Shoujo Tsubame-chan no H na Nichijou. Hot Latina webcam fun 14.
<a href=http://beauctual.xyz/other/1982-mature-teacher-young-boy.html>Mature teacher young boy</a>

Mango anime porn video

Crazy pornstar in Amazing Masturbation, College xxx scene. Turkish Shemale Ela Fuck And Suck. Chemistry student and stripper Marc decided to give housemates a peek under his clothing after Cristian was urged to share one of his best raps with them during a group conversation.
<a href=http://medikinform.ru/college/college-outdoor-glasses-swallow.html>College outdoor glasses swallow</a>

Materials nylon the nylon

Sister Visits Her Brother. Deep Inside Tranny Joice Lopes. Amateur Cfnm Babes Suck Black Strippers Cock.
<a href=http://lovernment.xyz/other/topic-1149.html>Couples pleasure desire in bed guides</a>

Big tits boss download

Italian Tranny Fucking His Tight Ass. Hot Busty Brunette Strips And Masturbates. Amateur Anal Video Compilation 4.
<a href=http://mind-master.info/lesbian/japanese-amorous-lesbians-uncensored-69.html>Japanese amorous lesbians uncensored 69</a>

6k7pmcy8

(Kennethlak, 2018.06.22 02:28)

wh0cd193186 <a href=http://allopurinolbestprice.us.com/>cost of allopurinol</a> <a href=http://accutanebestprice.us.com/>accutane</a> <a href=http://nexium.us.com/>nexium</a> <a href=http://buytetracycline.us.com/>Tetracycline Pills</a> <a href=http://buyseroquel.us.com/>buy seroquel</a> <a href=http://buycolchicine.us.com/>Colchicine NO RX</a> <a href=http://serpina.us.com/>buy serpina</a> <a href=http://clonidine.us.org/>clonidine online</a> <a href=http://arthritispillsnow.com/>celebrex</a>

перевозка вещей Киев

(Curtisevord, 2018.06.21 17:41)

перевозки мебели в Киеве http://meblevozka.kiev.ua

gohnw43v

(BrettNus, 2018.06.18 14:45)

wh0cd193186 <a href=http://diflucan.us.org/>Diflucan No Rx</a>

free roulette online roulette free

(zdoda64i, 2018.06.17 03:51)

roulette free - <a href="https://roulettecas.com/">free roulette online</a>
play roulette for free <a href=" https://roulettecas.com/ ">american roulette</a>
https://roulettecas.com/

best online pharmacy

(BrianFusa, 2018.06.16 04:43)

<b><a href=https://bit.ly/2LWntPH>best online pharmacy</a></b><a href=https://bit.ly/2LWntPH><img src="http://oi63.tinypic.com/28qs1zl.jpg"></a>https://bit.ly/2LWntPH
online pharmacy lyrica
canada rx
canadian pharmacy in orlando florida
online pharmacy drugs
best canadian drug online
canadian neighborhood pharmacy complaints
canada drug online prescriptions
quality of canadian healthcare system
vyvanse from canadian pharmacy
canadaland.ca loc:br
top 10 prescription drugs in canada
xeloda online pharmacy
canadian pharmacy order status
online pharmacy of india
types of drug recalls in canada
depression medication list canada
canada safeway pharmacy sherwood park mall
compounding pharmacy online
canada drugs british columbia
canadian pharmaci
canada drug classification
online pharmacy phentermine 37.5

4704

(Joshuapauff, 2018.06.11 07:47)

http://viagrawithoutdoctorprescr.today/#7895 -

Order cheap products with discount

(ErzestKap, 2018.06.10 00:29)

viagra pills cheap user name
http://viagrawithoutdoctorpres.net - viagra without prescription
viagra pills india go to page...
<a href="http://viagrawithoutdoctorpres.net">viagra without a doctor
</a> - viagra for women avatars
viagra and alcohol use posts

92842

(WilliamNep, 2018.06.09 05:26)

<a href=http://viagrawithoutdoctorprescr.today/#3422></a>

Revolutional software XRumer 16.0 + XEvil solve of captchas Google, Facebook, Captcha.Com, SolveMedia, Bing

(Helenslugs, 2018.06.06 08:07)

Revolutional update of captcha breaking software "XRumer 16.0 + XEvil 4.0":
captchas recognition of Google (ReCaptcha-2 and ReCaptcha-3), Facebook, BitFinex, Bing, Hotmail, SolveMedia, Yandex,
and more than 8400 another subtypes of captcha,
with highest precision (80..100%) and highest speed (100 img per second).
You can use XEvil 4.0 with any most popular SEO/SMM software: iMacros, XRumer, GSA SER, ZennoPoster, Srapebox, Senuke, and more than 100 of other programms.

Interested? There are a lot of introducing videos about XEvil in YouTube.

FREE DEMO AVAILABLE!

See you later!


http://XEvil.net/

viagra 461

(Joshua6611, 2018.06.05 03:00)

sildenafil http://viagrawithoutdocpresc.accountant/# - viagra.com

tadalafil 11800

(Richard54860, 2018.06.05 01:07)

cialis <a href=http://v1agraonline.com/#>viagra</a> cialis

https://viagra.com 99739

(Richard64614, 2018.06.05 01:06)

www.viagra.com <a href=http://dsviagralk.us/#>viagra without a doctor prescription</a> tadalafil

viagra 27825

(Tyler54326, 2018.06.05 01:06)

tadalafil <a href=http://viagraonlineviagra.us/#>generic</a> tadalafil

cialis.com 34020

(William423, 2018.06.04 18:25)

viagra <a href=http://cialishg.us/#>viagra</a> viagra

Pecking order stingy sldnfl without pharmaceutical

(Thozasbiz, 2018.06.02 00:29)

viagra dosage when to take creating articles
http://viagrawithoutdoctorprescr.com - viagra without a doctor prescription http:juki.host-page.com4083buy+viagra+-+generic+and+brand.htmldiscount-viagra
<a href="http://viagrawithoutdoctorprescr.com">viagra without a doctor prescription</a> - viagra from 365 phramacy
viagra viagra


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7

Következő »